Prijslijst behandelingen

​Pedicure behandeling standaard(nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorn of ingegroeide nagels verwijderen, voeten increme met Peclavus producten) gebaseerd op een behandeling van maximaal 45 minuten.

€ 30,00 (ieder volgend kwartier €7,50) VANAF 01-01-18 €31,00

Deelbehandeling (alleen een ingegroeide nagel of likdoorn verwijderen)

€ 17,50 VANAF 01-01-18 €18,00

Orly gelFX kleur of french

€ 25,00

Orly GelFX in combi met Pedicure behandeling

€52,50

Verwijderen gelnagels 

€ 10,00

Tarief bij het niet verschijnen op de afspraak

€ 20,00

U kunt bij Medisch Pedicure Praktijk Kamille ook terecht voor kadobonnen.

,

Prijslijst

Peclavus voeten creme 30ml

€ 2,95


Verkrijgbaar in diverse soorten, voor extreem droge voeten tot een crème speciaal voor diabetes patiënten en sporters.

Peclavus voetdeo 50ml spray

€ 4,50


Verfrist meteen Verzorgt langdurig Een compositie van koelende, jeukremmende en desodoriserende werkstoffen. Voelt zeer aangenaam bij vermoeide voeten ( brandende voeten) Bevat: salbei, olie, wilgenbast, denextract, baardmos-extract, bergden, lavendel en rozemarijn Praktijktip: bij regelmatig gebruik is dit product werkzaam tegen eeltvorming. Gebruikaanwijzing: Vanaf een afstand van 20cm gelijkmatig sprayen en licht inmasseren.

Peclavus special Antimyx creme 30ml

€ 3,50


Peclavus special AntiMyx creme 30ml, ook verkrijgbaar in 75 ml voor € 7,50

Peclavus special Antimyx tink 20ml

€ 5,95


De optimale beschermer tegen huid- en nagelmycose. Ondersteunt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid door schimmelwerende eigenschappen. Praktijktip: voor de beste resultaten is een combinatie aan te raden van antimyxticntuur en voor- en nabehandeling. Gebruiksaanwijzing: Alleen uitwendig gebruiken. De betreffende huid en nagel na reiniging `s-morgens en `s-avonds indruppelen en laten intrekken.

Peclavus special eeltbalsum 75ml

€ 6,95


Kloven en eeltplekken worden hiermee verminderd. Dit natuurlijke salicyl werkt eelt verminderend. Daarbij de perfecte toevoeging van extracten van Geitenbaard, schietwilg, jojoba-olie, kokosolie, tarwekiemolie en amandelolie zorgen voor een goede verzorging en verzachten de huid. Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen en even laten inwerken.

Peclavus klovenstift 25 ml

€ 8,50


Helpt bij kloven en scheurtjes in de huid. Is vettend, verzorgend, stimuleert de stofwisseling en bevordert de weerstand en elasticiteit van de huid. Bevat: natuurlijke wolvet en propolis-extract.